Graag stellen wij, Stichting Meidendag, ons aan jou voor. Wij stimuleren meiden om ook goed na te denken over de techniek als mogelijke studie- en werkoptie.


Sinds oktober 2003 houden wij ons bezig met het organiseren van Meidendagen. In juni 2004 vond dan ook de eerste Meidendag plaats! Dit doen wij met veel plezier en breiden ons graag steeds verder uit. Sinds december 2007 zijn wij officieel een stichting geworden. Eind 2009 zijn wij landelijk van start gegaan en organiseren sinds 2010 ook Meidendagen in Brabant. Ook hebben we ons vanaf dat moment bezig gehouden met het breed promoten van vrouwen in de techniek en grijpen graag meerdere mogelijkheden om dit prachtige vakgebied te promoten. Zo hebben we al diverse voorlichtingen, workshops en spelmiddagen georganiseerd voor kinderen en jeugd, staan we op open dagen en andere evenementen.


Wij stellen ons graag overal open voor en geloven in de kracht van samenwerking. Door de verbindende factor te zijn tussen scholen en bedrijven willen wij meiden, maar ook ouders, leerkrachten, decanen en bedrijven klaarstomen om de techniekwereld te gaan veranderen door vrouwelijke input!


 

Stichting Meidendag

Promotie van Vrouwen en Techniek

WIE ZIJN WIJ

Scholen
Scholen.htmlshapeimage_4_link_0
Aanmelden
Aanmelden.htmlshapeimage_5_link_0
Contact
Contact.htmlshapeimage_6_link_0